Meer mensen in beweging met het Innovatiebudget

Nieuws

Meer mensen in beweging met het Innovatiebudget

voetbal 01.jpg

Stuur jouw idee voor een nieuwe sportactiviteit

Heb jij een goed idee voor een sport- of beweegactiviteit, maar ben je nog op zoek naar budget om het uit te voeren? Vanuit het Lokaal Sportakkoord Haarlemmermeer is er een innovatiebudget beschikbaar. Stuur daarom jouw idee nu nog in.

Meer mensen in beweging met het Innovatiebudget

Heel Haarlemmermeer gezond en actief, dat is waar we naar streven met het Lokaal Sportakkoord. Maar we doen dat het liefst met de hele Haarlemmermeer samen. Voor verenigingen, bedrijven, het onderwijs en maatschappelijke organisaties is er daarom innovatiebudget voor het opzetten van nieuwe projecten om nog meer mensen in beweging te krijgen.

Hoe doe je mee?
We dagen jou uit om krachten te bundelen met andere organisaties in de gemeente en innovatief sport- en beweegaanbod te bedenken. Denk hierbij aan dagbesteding, participatie van kwetsbare groepen, werkervaringstrajecten, re-integratie, leefbaarheid, sociale cohesie, eenzaamheidsbestrijding of criminaltiteitspreventie. Zo zijn er nog veel meer invalshoeken te verzinnen.

Wees innovatief!

Meer info over het budget, de voorwaarden en hoe je jouw plan moet indienen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.