Woezel & PIP minishow
Binnen

Woezel & PIP minishow

Woezel & PIP komen naar de Sporthoeve!

Op vrijdag 5 mei komen Woezel & PIP naar de Sporthoeve om een minishow met poppen te geven!

De show inclusief voorprogramma start om 10:00 en een ticket kost €13,-. De tickets zijn te koop via onze webshop. 1 show duurt een half uur, maar we gaan er een uitgebreid evenement van maken! Zo is er een uur voor het begin van de show een voorprogramma met verschillende activiteiten, zoals schminken, een springkussen, een kleurtafel en nog meer! Na de show is er tevens de mogelijkheid tot een Meet & Greet en een fotomoment. In totaal zal het dus ongeveer 2 uur duren.

De shows worden gehouden in de sporthal waarbij we de uitschuiftribune uitschuiven. Voorin de zaal komen banken waar alle kinderen dicht bij de show zullen zitten. Alle ouders zullen plaatsnemen op de uitschuiftribune en de kinderen voor in de zaal. Wil een kind graag bij de ouder(s) blijven tijdens de show, dan is deze mogelijkheid er alleen op de uitschuiftribune. Dit om te voorkomen dat er volwassenen op de banken komen en het zicht ontnomen wordt voor kinderen.

Bij betreding van de sporthal wordt iedereen vriendelijk verzocht om blauwe overschoentjes aan te trekken of zijn/haar schoenen uit te trekken.

Iedere volwassene dient ook een ticket te kopen. Tevens moet iedereen (ook kinderen dus) uiteraard een geldig e-ticket hebben. Deze tickets worden op de dag zelf gescand voor toegang.

De show

10:00 - 11:00 Voorprogramma

11:00 - 11:30 Minishow Woezel & PIP

11:30 - 12:00 Meet & Greet + fotomoment

Koop je tickets snel, want OP = OP!

Wat heb je nodig?

  • E-ticket
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.