Welkom op onze nieuwe website!

Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Nieuwe website.jpg

Je vindt hier alle activiteiten waar jij energie van krijgt.

Onze missie is een vitaal Nederland. Lekker in je vel zitten en je energiek voelen dat is wat we daar mee bedoelen. Hoe je dat bereikt is voor iedereen anders. Voor de een is ontspanning de weg naar energie en de ander daagt zichzelf liever uit om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. En dan zijn er natuurlijk mensen die het liefst samen met iemand iets ondernemen of iets nieuws leren. Kortom, wat jou energie geeft is heel persoonlijk en bij ons vind je zeker iets dat bij jou past.

Neem een kijkje en laat je inspireren met de activiteitenzoeker. Kies een thema en de assistent helpt je aan de hand van een paar vragen bij het vinden van een activiteit die past bij jouw wensen. Of kijk bij Activiteiten voor een compleet overzicht van ons aanbod. Op onze nieuwe website vind je gemakkelijk wat je zoekt.

Merknaam SportPlaza vervalt

Vanaf heden zal de merknaam SportPlaza komen te vervallen. SportPlaza was een tak van Sportfondsen Nederland. Wij (Sportfondsen Haarlemmermeer b.v.) zijn onderdeel van Sportfondsen Nederland. Om meer uniformiteit te creëren is besloten de merknaam SportPlaza te laten vervallen. Voor onze locaties hanteren wij voortaan de locatienamen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.